Breathwork
Åndedrætsterapi
TraumeforløsningBreathwork er blevet brugt som et helbredende værktøj og metode til forandring i årtusinder. I alle shamanistiske eller spirituelle kulturer er der en form for åndedrætsterapi, som bliver brugt til at hjælpe folk til at transformere og helbrede sig selv.


Breathwork er en utrolig hurtig og alligevel blid healingsteknik. Når vi laver breathwork bruger vi åndedrættet til at åbne op for ubevidste følelser, tanker og overbevisninger, som blokerer for oplevelsen af ro i sindet.


Gennem åndedrættet frigiver vi gamle begrænsende energier fra fortiden, gamle historier, der holder os fast i negative mønstre og overbevisninger.  I vores barndom og ungdom lærer de fleste af os at tilgodese de sider af os selv, der bliver rost og anerkendt af andre, og de sider af os selv, som ikke bliver accepteret af os selv eller andre, lærer vi at fortrænge og lukke ned for. I forsøget på at lukke ned for uønskede følelser og adfærd udvikler vi overlevelsesstrategier. 


Det kan være fint nok at udvikle en overlevelsesstrategi i barndommen, men har vi for mange af dem og får vi dem ikke bearbejdet, kan det udvikle sig til negative tanke- og følelsesmønstre samt sætte sig som spændinger eller endda sygdom i kroppen og de kan skabe en splittelse fra vores autentiske selv.


Når vi laver breathwork bliver alle celler i hele kroppen iltet, også de steder hvor alle gamle historier og ufødte potentialer bor. Breathwork hjælper med at genopdage og integrere glemte sider og til at give slip på fysiske og følelsesmæssige blokeringer. Breathwork kan give dig mere klarhed og forståelse for din livshistorie samt accept og kærlighed for den du er.


En breathwork session med mig


En session starter med en samtale om hvad du ønsker at ændre, heale, udforske eller arbejde med i dit liv. Du kan have en intention for hvad du gerne vil opnå eller du kan vælge at være åben for hvad der dukker op.


Under sessionen ligger du på fuldt påklædt på en briks, eventuelt med et tæppe over dig, mens jeg kærligt guider dig i at trække vejret ind i de følelser, minder og kropslige sensationer der dukker op. Nogle gange vil jeg opmuntre dig til at lave nogle kropslige bevægelser for at få frigjort blokeringer.


Efter en session ligger du stille og roligt og kommer tilbage til rummet, mens du lytter til afslappende musik.


Til slut har du mulighed for at dele de oplevelser, tanker og følelser der er dukket op under sessionen eller du kan vælge at afslutte sessionen i stilhed.