Reiki healing

Hvad er Reiki?

Ordet Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi. Alt i universet, også dig selv. Kvantefysikken har revolutioneret vores forståelse af universet og har åbnet nye muligheder for at forklare fysiske fænomener, som tidligere var vanskelige at forstå. En af de mest fascinerende aspekter af kvantefysik er, at det tillader os at se vores krop som energi fremfor blot fysisk stof. Dette har ført til en ny forståelse af healing og hvordan healere kan arbejde med energi for at fremme healing og velvære.

Reiki er en gammel alternativ japansk helbredelsesmetode, som baserer på ideen om, at en universel livsenergi strømmer gennem os.

Igennem livet udsættes vi for forskellige former for belastninger og stress tilstande. Enhver belastning, fysisk som psykisk, kan udvikle sig til ubalancer i energistrømmen og kan føre til fysiske, mentale eller følelsesmæssige lidelser. Som reikihealer bruger jeg mine hænder til at kanalisere og overføre denne livsenergi til klienten, for at fremme healing og ro i krop og sind.


      

Reiki understøtter et harmonisk flow i kroppens celler og styrker dermed kroppens selvhelbredende kræfter.


Reiki afbalancerer dit chakrasystem og giver giver livsenergi til krop, psyke og sind

Hvordan foregår en healing med Reiki?

En Reiki healing hos mig starter med en kort samtale om, hvad du ønsker Reiki skal hjælpe dig med. Du behøver ikke have en specifik årsag for at modtage healing, Reiki kan også være forebyggende og et godt supplement til andre behandlingsformer. Reiki virker på såvel fysiske som psykiske ubalancer.


Under healingen ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop udenpå tæppet. Du vil måske mærke en rar varme eller sitren, hvor jeg lægger mine hænder. At modtage en Reiki healing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind.